Etalage van Com Close Communicatie

Wij regelen jouw dagje uit in Den Haag

Ga Den Haag (Groeps Arrangementen Den Haag) is ontstaan in 2016 op initiatief van twee stichtingen: De Ooievaart en City Mondial. Ga Den Haag komt tegemoet aan de wens van bezoekers om tegen eerlijke prijzen (zonder hoge commissies) groepsuitjes, dagjes weg, workshops, zakelijke bijeenkomsten, familieuitjes en feesten te kunnen boeken. Wij werken zonder winstbejag maar stimuleren toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek en -verblijf in Den Haag. Een team van enthousiaste vrijwilligers ondersteunt ons bij ons werk.

Missie en doelstelling
Ga Den Haag wil haar liefde voor heel Den Haag (hotspots én kanswijken) delen met zoveel mogelijk bezoekers. Onze doelstelling is het toerisme in Den Haag extra impulsen geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek. We geven een ontspannend inkijkje in de kleurrijke wijken en de historie van Den Haag. Zo bevorderen we de interesse bij de bezoeker én de lokale economie.

Groepsuitjes voor elke gelegenheid
Ga Den Haag helpt bij het organiseren van originele groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke bijeenkomsten in Den Haag en directe omgeving. Of je nu een dagje weg wilt met familie naar Den Haag, een groepsuitje met vrienden wilt organiseren in Den Haag of een bijzondere locatie zoekt voor een zakelijke bijeenkomst in Den Haag; wij nemen je werk uit handen.

Contact
Ga Den Haag
Wagenstraat 185a
2512 AW
070 747 01 02
info@gadenhaag.nl

Wegens succes ook vestiging Haagse Stadsfiets in centrum

De Haagsche Stadsfiets is een begrip in Den Haag. Iedereen kent de groen gele fietsen die het straatbeeld met regelmaat opsieren. Na de locatie in Scheveningen (Keizerstraat 27) is er vanaf nu ook een locatie in het centrum (Bierstraat 17). Geopend van dinsdag t/m zaterdag. Hier kunt u fietsen kopen, huren, leasen en ook laten repareren.

Loop eens binnen!

Trakteer jezelf op een avondje uit en kom mee-eten

Resto VanHarte, het gezellige buurtrestaurant voor een vers betaalbaar driegangendiner en een goed gesprek, al 15 jaar een begrip in Den Haag.

Over Resto VanHarte
Iedereen is welkom bij Resto VanHarte, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is daarmee hét recept voor een betere buurt.

Kijk op www.restovanharte.nl voor het Resto en de evenementen bij u in de buurt.

Reserveren
Gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (35 ct/gesprek)

Wilt u ons werk steunen?

Meld je aan en doe mee! Ga naar www.restovanharte.nl/vrijwilliger

Resto VanHarte is een stichting die alleen kan bestaan dankzij giften. Al voor 7 euro schenk je een ander een hartverwarmend diner. Steun ons door een eenmalige of maandelijkse overschrijving te doen van bijvoorbeeld 7 of 14 euro of een ander bedrag naar:

Stichting VanHarte,
IBAN NL14 INGB 0000001514
Vermeld Donatie en eventueel de naam van de lokale Resto VanHarte-vestiging
Zoom