Bijeenkomst Toekomst Schilderswijk

Wonen
8 juli 2021

Datum/tijd: dinsdag 13 juli 2021 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Locatie: Theater Vaillant (Hobbemastraat 120)

Online: U kunt ook online aan de bijeenkomst deelnemen

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via denhaag.nl

In de zomer van 2020 was het een aantal dagen onrustig in de Schilderswijk. Brandkranen werden opengedraaid, er waren opstootjes in de wijk en het duurde een aantal dagen voordat het weer rustig was in de wijk. De ongeregeldheden waren reden voor de gemeente Den Haag om door bureau EMMA onderzoek te laten doen naar de onderliggende oorzaken.

Nieuw en verbindend perspectief voor de Schilderswijk

Graag gaan wij op dinsdag 13 juli van 19.00 uur tot 21.00 uur in gesprek over de toekomst van de Schilderswijk. Tijdens de bijeenkomst presenteren de onderzoekers van EMMA de hoofdlijnen van de onderzoeksresultaten en bespreken we wat we nog meer zien in de Schilderswijk. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over wat de komende jaren de grote thema’s zijn voor de Schilderswijk. Zodat de Schilderswijk ook in de toekomst een fijne wijk is om te wonen, werken en leven.

Openbare bijeenkomst

De wethouder van stadsdeel Centrum Bert van Alphen nodigt u uit voor deze bijeenkomst omdat u zich actief inzet voor de ontwikkeling van de wijk en/of omdat u een bijdrage heeft geleverd aan het onderzoek.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Klik op de onderstaande link om u aan te melden. Deze bijeenkomst is in Theater de Vaillant en kan ook online worden gevolgd, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om vragen te stellen en uw inbreng te geven. Door de coronamaatregelen is het aantal plaatsen in Theater Vaillant beperkt. U ontvangt uiterlijk maandag 12 juli van ons of u aanwezig kunt zijn in theater Vaillant of dat wij u vragen de bijeenkomst online bij te wonen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via denhaag.nl

Ik hoop u te zien op dinsdag 13 juli in theater Vaillant of via het beeldscherm.

Met vriendelijke groet,

Hassan el Houari

Stadsdeeldirecteur Centrum

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren