Gratis energiebesparende spullen

Wonen
18 januari 2023

De energieprijzen zijn de afgelopen tijd fors gestegen. Ook zijn boodschappen steeds duurder geworden. Iedere inwoner en ieder bedrijf in Nederland merkt hier wat van. Daarom geeft woningcorporatie Staedion huurders die dat willen energiebesparende spullen.

Haal gratis energiebesparende spullen op

Als huurder van Staedion kan je op verschillende momenten op verschillende plekken verspreid door Den Haag gratis energiebesparende spullen ophalen. Ook krijg je een folder met daarin meer tips om energie én geld te besparen. De energiebesparende producten hebben direct invloed op jouw energierekening. Er zijn medewerkers van Staedion aanwezig om vragen te beantwoorden en eventueel om direct te helpen bij het plaatsen van deze spullen. Daarnaast is er koffie en thee met wat lekkers.

Waar en wanneer?

  • 24 januari van 10.00 - 15.00 uur. Locatie: voor Basisschool de Triangel, Meester de Bruinplein 3
  • 1 februari van 10.00 - 15.00 uur. Locatie: Wijkpark Transvaal, Wolmaransstraat 10

Neem de brief of e-mail met persoonlijke code mee

Je hebt van Staedion als het goed is een brief of e-mail met een persoonlijke code ontvangen. Neem deze brief of e-mail mee, want alleen bij het scannen van de code krijg je 2 producten mee. Per adres mag je maar 1 keer spullen komen ophalen. De code kan ook maar 1 keer gebruikt worden.  

Wie

Volwassenen
Senioren