Wij regelen jouw dagje uit in Den Haag

Ga Den Haag (Groeps Arrangementen Den Haag) is ontstaan in 2016 op initiatief van twee stichtingen: De Ooievaart en City Mondial. Ga Den Haag komt tegemoet aan de wens van bezoekers om tegen eerlijke prijzen (zonder hoge commissies) groepsuitjes, dagjes weg, workshops, zakelijke bijeenkomsten, familieuitjes en feesten te kunnen boeken. Wij werken zonder winstbejag maar stimuleren toeristisch, recreatief, zakelijk bezoek en -verblijf in Den Haag. Een team van enthousiaste vrijwilligers ondersteunt ons bij ons werk.

Missie en doelstelling
Ga Den Haag wil haar liefde voor heel Den Haag (hotspots én kanswijken) delen met zoveel mogelijk bezoekers. Onze doelstelling is het toerisme in Den Haag extra impulsen geven vanuit een sociaal maatschappelijke invalshoek. We geven een ontspannend inkijkje in de kleurrijke wijken en de historie van Den Haag. Zo bevorderen we de interesse bij de bezoeker én de lokale economie.

Groepsuitjes voor elke gelegenheid
Ga Den Haag helpt bij het organiseren van originele groepsuitjes, teamuitjes en zakelijke bijeenkomsten in Den Haag en directe omgeving. Of je nu een dagje weg wilt met familie naar Den Haag, een groepsuitje met vrienden wilt organiseren in Den Haag of een bijzondere locatie zoekt voor een zakelijke bijeenkomst in Den Haag; wij nemen je werk uit handen.

Contact
Ga Den Haag
Wagenstraat 185a
2512 AW
070 747 01 02
info@gadenhaag.nl

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Thijs Moesker
-15