Gezocht nieuwe jonge filmmakers!

Cultuur
18 januari 2023

Ben jij het nieuwe filmtalent waar wij naar op zoek zijn? Film School is op zoek naar jongeren met ambitie en drive. Samen werk je aan een korte film onder begeleiding van professionele filmmakers en acteurs. Claim nu je plek en meld je gratis aan voor Film School 2023!

Of ken jij iemand met talent of passie voor film, deel dan dit bericht vooral en zorg ervoor dat de talenten zich aanmelden.

Aanmelden

Meld je aan voor het nieuwste traject van Film School en claim NU je plek! Ga naar https://rosestories.nl/academy/film-school/ en meld je aan!!

Tevens kun je hier meer informatie vinden over Film School en beeldmateriaal van de vorige edities. Geniet ervan!

Film School

Film School is een maatschappelijk educatief project waarin jongeren (17-23 jaar) met diverse achtergronden en uit verschillende wijken wekelijks samen komen om workshops op het gebied van film te volgen. Tijdens dit zes maanden durende traject worden de deelnemers begeleid en klaargestoomd om aan het einde van de rit hun eigen korte film te draaien.

Ons doel is om jongeren de kans te bieden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het filmvak. En met name jongeren die normaal gesproken misschien niet de kans krijgen om naar de kunst- of filmacademie te gaan of moeite hebben met het pad hier naartoe te vinden en wel heel nieuwsgierig en gemotiveerd zijn. Met Film School willen wij gehoor geven aan de sterke behoefte die er heerst naar nieuwe, positieve verhalen, inspirerende rolmodellen en zo het bieden van kansen en nieuwe perspectieven aan hopelijk de nieuwe generatie filmmakers!

Wie

Jongeren