Aangeboden
Helpen

Hulp bij digitale zaken

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van DigiD, het installen van de CoronaCheck-app of het aanvragen van de papieren QR-code? Dan kunt u sinds kort ook terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de bibliotheek.

Een afspraak maken is niet nodig en u hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. De openingstijden zijn:

■ Centrale bibliotheek (3e etage): maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en woensdag van 17.00 tot 20.00 uur

■ Bibliotheek Schilderswijk: dinsdag en donderdag van 9.00 tot 10.30 uur 

Gevraagd
Meedoen

Borduur- handwerkgroep gezocht

In 2022 start TextielMuseum een community art project rondom borduren samen met verschillende borduur/handwerkgroepen in Nederland. Liefst in iedere provincie 1 borduurgroep. Van dorpen tot steden, jong tot oud en cultureel divers. We zijn hiervoor op zoek naar 12 borduurgroepen van 6-12 vrijwilligers per groep die met ons samen willen werken en het ambacht en de liefde voor het borduren willen delen. 

Maak jij deel uit van een borduur- of handwerkgroep of ken je er een en lijkt het je wel wat om een samenwerking aan te gaan met het TextielMuseum, neem dan snel contact op via info@textielmuseum.nl.

 

Het werk (kleine applicaties) wat tijdens het project gemaakt wordt presenteren we in het najaar van 2022 in een grote tentoonstelling over borduren. De borduurders met wie we samenwerken en hun werk krijgen een prominente plek in de tentoonstelling. 

Aangeboden
Verhuur

Subsidie voor bedrijfsruimte

Gaat u bedrijfsruimte ontwikkelen, bouwen of renoveren? Bijvoorbeeld voor een atelier, werkplaats, studio, winkel of kantoor? Dan kunt u subsidie aanvragen bij de gemeente. Er is in totaal € 1,5 miljoen beschikbaar. Met deze subsidieregeling wil de gemeente de ontwikkeling van nieuwe, kleinschalige bedrijfsruimte stimuleren.

Meer informatie op denhaag.nl/subsidies

Zoom